Over mij

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken (Confucius,  551 v.Chr. - aldaar, 479 v.Chr.).
 

Mijn naam is Nadia van Son, geboren in St.Petersburg, Rusland. 

Als een neurologe, gebruikte mijn moeder acupunctuur toen nog met zilveren naalden. Dit was mijn eerste kennismaking met deze alternatieve geneeswijze. Tijdens mijn studie op de medische universiteit werd deze interesse verder aangewakkerd. Ik herinner me mijn verbazing voor deze andere cultuur en filosofie: een natuurlijke manier van genezing. 

Ervaring

Na 20 jaren werkervaring in de productontwikkeling in de farmaceutisch industrie was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik maakte de overstap naar de traditionele Chinese geneeskunde middels de opleiding tot acupuncturiste en voetreflextherapeute. 

Tijdens onze stage in China, bij Beijing International Acupuncture Training Center, heb ik ter plaatse met de praktijk kennis gemaakt. Tot mijn verbazing, na vele jaren verschillende studies en werk, kwam alles bij elkaar – eeuwenoude wijsheid van het Oosten en de wetenschappelijke inzichten van het Westen. 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging  VBAG.

Motivatie

Het holistisch denken, de natuurlijke principes, de preventieve aanpak, de aandacht voor de mens hebben mij verliefd gemaakt op deze vorm van geneeskunde. Nu na een lange studie ben ik voetreflextherapeute en therapeute acupunctuur geworden, en kan ik U in mijn TCM praktijk verwelkomen. 

Met zorg en aandacht gaan we, samen, U terug in balans brengen.